366u26040c93e8ef1be6bd1ffb22564a2d2471b4

Bandits

Jasper Publie, Toon Smet, Tim Tielemans en Thomas Van Achteren zijn reeds acht jaar als band actief. Eerst onder de naam Gizonband en sinds juni 2011 als Bandits.

Bandits staat voor een unieke live-beleving die gewaardeerd wordt door jong en oud. De fans van de band brullen de hits mee en hun eigen singles worden afgewisseld met een aantal leuke covers, medley’s en verrassingen. Op die manier worden zowel de fans als de andere aanwezigen voortdurend geëntertaind.

Bandits werd begin 2014 geselecteerd voor de Belgische voorrondes van het Eurovisie Songfestival en schopte het tot de finale in het Sportpaleis waar ze tweede werden. De band werd in de wedstrijd door de jury omschreven als “de jonge Clouseau” en “de jonge Vlaamse Beatles”, een compliment dat erg gewaardeerd werd.

Eind juni van dit jaar bracht Bandits z’n langverwachte tweede album uit: ‘Geval apart’. Dertien Nederlandstalige pop-rock songs, geschreven door bandlid Jasper en een aantal kleppers uit de Vlaamse popwereld zoals Bart Peeters, Udo Mechels, Stefaan Fernande, Frank Vander linden en Pieter Embrechts.

Video


© 2020 Inovento Innovative Events